Bouwadvies: eerlijk en onafhankelijk

Niet tevreden over uw huidige huisvesting? Wat is in uw situatie het meest haalbare senario; anders inrichtingen, renoveren of volledig nieuwbouw? Belangrijk keuzes waarmee veel geld gemoeid is.

Bouwadviesbureau Sylpon geeft u het juiste bouwadvies. Volledig onafhankelijk vanaf het eerste idee tot de oplevering.

Bouwadvies: inventariseren wensen en eisen

Voor een gedegen bouwadvies gaan wij eerst zorgvuldig na wat u precies nodig heeft en wat uw budget is. Een winkelier midden in een stadscentrum heeft geen parkeerplaatsen nodig, een zorginstelling of school in een buitenwijk juist wel. Een kindercrèche verdient een andere inrichting dan een metaaldraaierij of groot kantoorpand. Met onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag over welke huisvesting het beste bij u past.

Bouwadvies: de juiste partijen

Als de wensen, eisen en het budget bekend zijn, adviseren wij u welke uitvoerende partijen het meest geschikt zijn voor uw project. Vervolgens begeleiden wij het gehele offertetraject, verzorgen directievoeringen en toezicht.  En tijdens het gehele project bewaken wij de financiële zaken.

Hoe eerder wij in het proces betrokken zijn, hoe meer wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u meer informatie? Klik hier voor contactgegevens.

Met Syplon bent u goedkoper uit

De werkzaamheden die Syplon verricht, verdienen zichzelf terug. Door goede voorbereiding en duidelijke communicatie met uitvoerende partijen komt meerwerk niet voor. Van idee tot beheer zorgen wij voor betrouwbare, beheersbare en betaalbare gebouwen!

  • Bouw- en exploitatiekosten worden door ons lager omdat wij de juiste uitvoerende partijen kiezen en aan hun opdracht houden.
  • U betaalt alleen voor wat u krijgt. Wij bewaken dat uitvoerende partijen geen meerwerk in rekening brengen.
  • Wij houden bij het ontwerp rekening met onderhoud en beheer. En met logistieke zaken als parkeer- en laad- en losplekken.
  • Wij geven niet alleen advies maar begeleiden ook de uitvoer van uw bouwprojecten en het onderhoud en beheer van uw gebouw.
  • Wij zijn volledig onafhankelijk. Wij kiezen uitvoerende partijen die passen bij uw wensen en budget.
  • Onze klanten zijn erg trouw. Met sommigen werken wij al vanaf 1987 plezierig samen.
  • U heeft bij ons een vaste contactpersoon. Die volledig op de hoogte is van uw zaken.