Iedereen betaalt te veel energiekosten!

Energiefacturen zijn zeer complex. Vele kostencomponenten staan op één factuur en een fout is dan ook snel gemaakt. In de praktijk blijk dat 20% van de energiefacturen een fout bevat. Syplon controleert en verlaagt uw energiekosten zonder te investeren. Dit is mogelijk tot vijf jaren terug, voor elk type gebouw.

Omdat Syplon de gegevens rechtstreeks opvraagt bij de energieleverancier, wordt uw administratie minimaal belast. De controle kan worden uitgevoerd tegen een vast tarief of op basis van no-cure-no-pay. Dan wordt er alleen een percentage van het besparingsbedrag in rekening gebracht. Deze controle kost u dus niets!

Energiebeheer in stappen

Stap 1:

Controleren van energiefacturen of juistheid, tijdigheid, rechtmatigheid en volledigheid. Syplon zorgt ervoor dat de onjuiste facturen worden gecorrigeerd. Dit is mogelijk met terugwerkende kracht tot vijf jaren.

Stap 2

Inzicht krijgen en bewust worden van uw energieverbruik en adviseren over structurele energiebesparingen, zónder dat u hoeft te investeren:

 • aanpassen energie- of netwerkcontract.
 • minder energiebelasting betalen.
 • het wijzigen van de energieaansluiting (administratief).

Stap 3:

Veel gebouwen zijn 75% van de tijd niet in gebruik, dit betekent een grote energieverspilling. Syplon adviseert u energiebesparende maatregelen die u binnen één jaar terugverdient. Een paar voorbeelden hiervan:

 • het wijzigen van uw energiemeter en aansluitingscapaciteit.
 • het real-time monitoren via internet van uw energieverbruik. Om zo bijvoorbeeld een onnodige energiepiek in het weekend vast te stellen.

Stap 4:

Inkoopvoordeel. Wij adviseren en begeleiden u bij het afsluiten van een nieuw energiecontract, volledig afgestemd op uw behoeften. Wij stellen een Programma van Eisen op, maken een bestek, vragen offertes aan en geven tot slot een gunningsadvies. Vervolgens regelen wij de overstap naar het nieuwe contract.

Wilt u meer informatie? Klik hier voor contactgegevens.

 

Met Syplon bent u goedkoper uit

De werkzaamheden die Syplon verricht, verdienen zichzelf terug. Door goede voorbereiding en duidelijke communicatie met uitvoerende partijen komt meerwerk niet voor. Van idee tot beheer zorgen wij voor betrouwbare, beheersbare en betaalbare gebouwen!

 • Bouw- en exploitatiekosten worden door ons lager omdat wij de juiste uitvoerende partijen kiezen en aan hun opdracht houden.
 • U betaalt alleen voor wat u krijgt. Wij bewaken dat uitvoerende partijen geen meerwerk in rekening brengen.
 • Wij houden bij het ontwerp rekening met onderhoud en beheer. En met logistieke zaken als parkeer- en laad- en losplekken.
 • Wij geven niet alleen advies maar begeleiden ook de uitvoer van uw bouwprojecten en het onderhoud en beheer van uw gebouw.
 • Wij zijn volledig onafhankelijk. Wij kiezen uitvoerende partijen die passen bij uw wensen en budget.
 • Onze klanten zijn erg trouw. Met sommigen werken wij al vanaf 1987 plezierig samen.
 • U heeft bij ons een vaste contactpersoon. Die volledig op de hoogte is van uw zaken.