Vanaf de oprichting in 1987 houdt Syplon zich bezig met het technisch beheer en onderhoud van gebouwen. Door de jaren heen is het dienstenpakket flink uitgebreid. Waar eerst vooral schoolbesturen onze klanten waren, bedienen wij nu ook onder andere het mkb, winkels, zorg en vele gemeentes.

Van vluchtplan tot bouwbegeleiding

Binnen Syplon houden de projectleiders van de afdelingen 'Bouwbegeleiding', 'Beheer & Onderhoud' en 'Energie & Binnenklimaat' zich bezig met hun eigen specialisme. Door hun jarenlange ervaring en constante scholing zijn zij volledig op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen en wet- en regelgeving. Uw huisvestingsvraagstukken worden hierdoor altijd met de beste kennis en ervaring behandeld.

Wij werken met korte lijnen, zowel intern als extern. U als opdrachtgever heeft bij Syplon altijd een vast aanspreekpunt, dit zorgt voor een vertrouwelijk en persoonlijk contact.

Links vindt u een overzicht van onze diensten.

Met Syplon bent u goedkoper uit

De werkzaamheden die Syplon verricht, verdienen zichzelf terug. Door goede voorbereiding en duidelijke communicatie met uitvoerende partijen komt meerwerk niet voor. Van idee tot beheer zorgen wij voor betrouwbare, beheersbare en betaalbare gebouwen!

  • Bouw- en exploitatiekosten worden door ons lager omdat wij de juiste uitvoerende partijen kiezen en aan hun opdracht houden.
  • U betaalt alleen voor wat u krijgt. Wij bewaken dat uitvoerende partijen geen meerwerk in rekening brengen.
  • Wij houden bij het ontwerp rekening met onderhoud en beheer. En met logistieke zaken als parkeer- en laad- en losplekken.
  • Wij geven niet alleen advies maar begeleiden ook de uitvoer van uw bouwprojecten en het onderhoud en beheer van uw gebouw.
  • Wij zijn volledig onafhankelijk. Wij kiezen uitvoerende partijen die passen bij uw wensen en budget.
  • Onze klanten zijn erg trouw. Met sommigen werken wij al vanaf 1987 plezierig samen.
  • U heeft bij ons een vaste contactpersoon. Die volledig op de hoogte is van uw zaken.