Drukkerij gemeten conform Nen2580

Bouwadviesbureau Syplon heeft een drukkerij in Leeuwarden van een meetcertificaat voorzien volgens de norm Nen2580.

Een oppervlaktemeeting volgens Nen2580 geeft inzicht over de verdeling van de vloeroppervlakte en de gebruiksfuncties. Er wordt onderscheid gemaakt tussen bruto vloeroppervlak (BVO), netto vloeroppervlak (NVO), gebruiksoppervlak (GO) en verhuurbaar oppervlag (VVO).

Onze projectleiders hebben ter plaatse de totale drukkerij met een oppervlakte van 16.000m2 opgenomen. Vervolgens zijn alle gegevens op kantoor uitgewerkt en verwerkt in een meetcertificaat type A inclusief oppervlaktetekeningen.

Wilt u meer weten over meetcertificaat Nen2580? Neem dan contact met ons op.

Kenmerken

Met Syplon bent u goedkoper uit

De werkzaamheden die Syplon verricht, verdienen zichzelf terug. Door goede voorbereiding en duidelijke communicatie met uitvoerende partijen komt meerwerk niet voor. Van idee tot beheer zorgen wij voor betrouwbare, beheersbare en betaalbare gebouwen!

  • Bouw- en exploitatiekosten worden door ons lager omdat wij de juiste uitvoerende partijen kiezen en aan hun opdracht houden.
  • U betaalt alleen voor wat u krijgt. Wij bewaken dat uitvoerende partijen geen meerwerk in rekening brengen.
  • Wij houden bij het ontwerp rekening met onderhoud en beheer. En met logistieke zaken als parkeer- en laad- en losplekken.
  • Wij geven niet alleen advies maar begeleiden ook de uitvoer van uw bouwprojecten en het onderhoud en beheer van uw gebouw.
  • Wij zijn volledig onafhankelijk. Wij kiezen uitvoerende partijen die passen bij uw wensen en budget.
  • Onze klanten zijn erg trouw. Met sommigen werken wij al vanaf 1987 plezierig samen.
  • U heeft bij ons een vaste contactpersoon. Die volledig op de hoogte is van uw zaken.