VACATURES - Tekenaar en Projectcoördinator Energie

on vrijdag, 02 april 2021.

wij zoeken twee collegas

De afgelopen jaren maakt Syplon een constante groei door. Wij hebben zowel nieuwe opdrachtgevers, projecten en medewerkers mogen verwelkomen. Vandaar dat we op zoek zijn naar twee nieuwe collega's.

Tekenaar 2D/3D Utiliteit

Voor de afdeling Projecten zijn wij op zoek naar een nieuwsgierige en meedekende tekenaar 2D/3D. Die zelf een stap in zijn carriere wil zetten en het tekenwerk binnen Syplon naar een hoger plan wil tillen.

Heb jij een afgeronde mbo+ of hbo-opleiding Bouwkunde, ervaring met AutoCAD, Revit of vergelijkbare tekenpakketten, affiniteit met utiliteit en interesse om bij een groeiend en dynamisch bedrijf aan de slag te gaan? Dan ben jij onze nieuwe tekenaar.

Klik hier voor de complete vacature van tekenaar!

Projectcoördinator Energie

Al enekele jaren is de afdeling goed gevuld met mooie projecten en het wordt nu tijd om de afdeling uit te breiden met een nieuwe projectcoördinator Energie. Wij zoeken een gedreven en duurzaam denkende collega met ervaring in energie-inspecties en affiniteit met utiliteit.

Heb jij een afgeronde mbo-opleiding Bouwkunde, Energietechniek of gelijkwaardig en zin om samen met een enthousiast team voor zeer diverse opdrachtgevers te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Klik hier voor de volledige vacature van projectcoördinator Energie.

 

Met Syplon bent u goedkoper uit

De werkzaamheden die Syplon verricht, verdienen zichzelf terug. Door goede voorbereiding en duidelijke communicatie met uitvoerende partijen komt meerwerk niet voor. Van idee tot beheer zorgen wij voor betrouwbare, beheersbare en betaalbare gebouwen!

  • Bouw- en exploitatiekosten worden door ons lager omdat wij de juiste uitvoerende partijen kiezen en aan hun opdracht houden.
  • U betaalt alleen voor wat u krijgt. Wij bewaken dat uitvoerende partijen geen meerwerk in rekening brengen.
  • Wij houden bij het ontwerp rekening met onderhoud en beheer. En met logistieke zaken als parkeer- en laad- en losplekken.
  • Wij geven niet alleen advies maar begeleiden ook de uitvoer van uw bouwprojecten en het onderhoud en beheer van uw gebouw.
  • Wij zijn volledig onafhankelijk. Wij kiezen uitvoerende partijen die passen bij uw wensen en budget.
  • Onze klanten zijn erg trouw. Met sommigen werken wij al vanaf 1987 plezierig samen.
  • U heeft bij ons een vaste contactpersoon. Die volledig op de hoogte is van uw zaken.