35 jaar Syplon

on dinsdag, 11 oktober 2022.

Op 1 augustus 1987 werd Syplon ingeschreven in de Kamer van Koophandel. Startend vanaf een zolderkamer met als enige klant de VCOG. Afgelopen donderdag vierden wij ons 35-jarig bestaan samen met Team Syplon, klanten en relaties. Waaronder nog steeds onze eerste klant de VCOG.

Tijdens het jubileumfeest hebben we tevens ons bouwbord van het nieuwe kantoorpand onthuld. Vanaf oktober 2023 is Syplon gevestigd in een nieuw en volledig duurzaam kantoor aan de Kaskinenweg in Groningen (bedrijventerrein Eemspoort).

Lees meer over ons jubileumfeest in het artikel van de Groninger Ondernemers Courant

Jubilerend Syplon doet zichzelf nieuw kantoorpand cadeau › GROC - Groninger Ondernemers Courant

 

 

Met Syplon bent u goedkoper uit

De werkzaamheden die Syplon verricht, verdienen zichzelf terug. Door goede voorbereiding en duidelijke communicatie met uitvoerende partijen komt meerwerk niet voor. Van idee tot beheer zorgen wij voor betrouwbare, beheersbare en betaalbare gebouwen!

  • Bouw- en exploitatiekosten worden door ons lager omdat wij de juiste uitvoerende partijen kiezen en aan hun opdracht houden.
  • U betaalt alleen voor wat u krijgt. Wij bewaken dat uitvoerende partijen geen meerwerk in rekening brengen.
  • Wij houden bij het ontwerp rekening met onderhoud en beheer. En met logistieke zaken als parkeer- en laad- en losplekken.
  • Wij geven niet alleen advies maar begeleiden ook de uitvoer van uw bouwprojecten en het onderhoud en beheer van uw gebouw.
  • Wij zijn volledig onafhankelijk. Wij kiezen uitvoerende partijen die passen bij uw wensen en budget.
  • Onze klanten zijn erg trouw. Met sommigen werken wij al vanaf 1987 plezierig samen.
  • U heeft bij ons een vaste contactpersoon. Die volledig op de hoogte is van uw zaken.