Brandweer in Drenthe voorzien van Syplon meerjaren onderhoudsplannen.

Op donderdag, 23 oktober 2014.

Met de meerjaren onderhoudsplannen heeft onze opdrachtgever de Veiligheidsregio Drenthe (VRD) voor alle acht brandweerlocaties in de provincie Drenthe, inzicht gekregen in de onderhoudskosten op lange termijn. Tevens is het contractonderhoud, correctief (dagelijks) onderhoud, planmatig regulier onderhoud en vervangingsinvesteringen inzichtelijk gemaakt.

Klik hier voor meer informatie

Bezoek Syplon tijdens de Noordelijke Promotiedagen

Op maandag, 13 oktober 2014.

Op 5 en 6 november is Syplon aanwezig op de Noordelijke Promotiedagen in Groningen. Deze beurs is een netwerk van bedrijven uit de noordelijke provincies, actief in allerlei verschillende vakgebieden. Met 550 deelnemers en 25.000 bezoekers behoort de Promotiedagen tot de grootste zakelijke evenementen van Nederland.

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze gezamenlijke stand van de VBNO (nr. 6200) waar wij graag met u van gedachten wisselen over nieuwbouw, onderhoud, beheer en energie. U kunt tevens kennis maken met de andere bedrijfstakken die verzameld zijn in de stand. Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.

Middels onderstaande link kunt u uw gratis bezoekerskaart aanvragen.

Nieuwbouw Aldi Assen is gestart

Op maandag, 14 juli 2014.

Aan de Groningerstraat in Assen is in 2003 het eerste Aldi-filiaal in Nederland volledig volgens het Duitse concept gebouwd. Nu 10 jaren later zal het pand alweer worden gesloopt, om plaats te maken voor het eerste Aldi-filiaal in het noorden van Nederland gebouwd volgens het Neu Konzept. (Lees hier meer over dit project)

Tijdelijke filiaal:
Gedurende de bouwperiode kunnen bezoekers hun boodschappen doen bij het tijdelijke Aldi filiaal dat gevestigd is in het voormalige Formido gebouw.

  

Twee nieuw Aldi filialen openen hun deuren

Op maandag, 14 juli 2014.

Sinds 2002 is Syplon voor Aldi Drachten B.V. een vaste partij voor het afbouwen van winkelinrichtingen in het noorden van Nederland. Afgelopen weken is hard gewerkt aan twee nieuwe Aldi filialen die vorige week beide officieel zijn geopend:

Aldi Veendam:

Aldi Zuidhorn:

Tien lokalen opgeleverd in één week

Op dinsdag, 10 juni 2014.

In de meivakantie zijn tien lokalen van de Dom Helder Camaraschool in Groningen volgens het ‘Fris & Duurzaam’ concept voorzien van een beter binnenklimaat. Het geheel is gerealiseerd door het toepassen van het Scholenconcept van Klimaatgroep Holland en het plaatsen van LED-verlichting van ReLighted. Door deze maatregelen is niet alleen het comfort in het gebouw verbeterd, maar zullen ook de prestaties van de leerlingen verbeteren.

Lees hier meer over het project ‘Fris & Duurzaam’.

 

Bezoek Syplon op de Bedrijven Contact Dagen Drenthe

Op woensdag, 26 maart 2014.

Op 8 en 9 april 2014 vindt de 25ste editie van het grootste zakelijke netwerkevenement van Drenthe plaats in de TT Hall Assen: De Bedrijven Contact Dagen Drenthe.

Al 25 jaar is deze beurs hét platform waar bedrijfsleven, instellingen en overheden uit heel Drenthe en omstreken elkaar ontmoeten. U treft hier jaarlijks meer dan 300 standhouders en bijna 10.000 zakelijke bezoekers in twee dagen.

Syplon is tijdens de beurs aanwezig op de netwerkstand van BNI. Maar liefst 33 leden uit verschillende noordelijke regio’s van het business netwerk versterken elkaar in hun werkzaamheden, diensten en contacten.

Wij nodigen u met veel genoegen uit voor een bezoek aan onze stand (nr.317). Op dinsdag 8 april is de beurs geopend van 14.00-22.00 uur en op woensdag 9 april van 12.00-22.00 uur. Gratis toegangskaarten kunt u bestellen via info@syplon.nl of rechtstreeks downloaden op www.bcdd.nl

Wij begroeten u graag op één van beide dagen!

  

Gemeente Aa en Hunze besteedt zonnepaneelinstallatie aan

Op maandag, 17 maart 2014.

In het kader van Duurzaam Aa en Hunze heeft de gemeente besloten om te gaan investeren in zonnepaneelinstallaties op 5 gemeentelijke gebouwen. Voor de voorbereiding, inkoopbegeleiding en uitvoering heeft de gemeente aan Syplon gevraagd dit traject te begeleiden.

Opdrachtgever: Gemeente Aa en Hunze.

 

Themabijeenkomst Energie en binnenklimaat

Op maandag, 17 maart 2014.

Syplon organiseert jaarlijks een aantal actuele themabijeenkomsten. In 2013 was dat bijvoorbeeld het doordecentraliseren van het onderhoud voor scholen. Dit jaar gaat het over energie en binnenklimaat. Doel is informatie delen en discussie hoe u als bestuurder en gebouweigenaar met deze onderwerpen om kunt gaan. Voor meer informatie kunt u bellen/mailen.

Diensten Syplon:

TEL zakenbeurs 2014

Op maandag, 17 maart 2014.

Na een zeer succesvolle eerste editie van TEL 2013, is dit jaar ook Syplon aanwezig op dé zakenbeurs van Noord-Nederland.

De wereld om ons heen verandert. Zakelijk netwerken ook. Daarom verbindt TEL niet alleen jonge en oudere ondernemers, kleine en grote bedrijven met elkaar, maar wordt er voor een zeer laagdrempelig en meer branchegericht concept gekozen.

Tijdens TEL 2014 presenteren exposanten zich op branchegerichte themapleinen op het gebied van onder andere Facilitair, Marketing & Communicatie, Hospitality en Bouw & Installatie.

Op het laatst genoemde plein vindt u de stand van Syplon bouwmanagement en huisvestgingsadvies (standnr. 5253). Wij nodigen u met veel genoegen uit op 18 en 19 maart voor een bezoek aan deze beurs in het WTC Expo Leeuwarden.Gratis toegangskaarten kunt u bestellen via info@syplon.nl. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.wtctel.nl

Wij begroeten u graag op één van beide dagen tussen 12.00 uur - 22.00 uur. 

TEL Mee in zakelijk Noord-Nederland

Luchtkwaliteit lokalen 's winters dramatisch slecht

Op vrijdag, 29 november 2013.

Tienduizenden leerlingen zitten de komende winter in klaslokalen met onvoldoende ventilatie. Het CO2-gehalte in de lucht is daardoor tijdens de meeste lessen onaanvaardbaar hoog. Dat stelt UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche, in een reactie op het eind oktober verschenen rapport over de kwaliteit van de onderwijshuisvesting van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW).

Met Syplon bent u goedkoper uit

De werkzaamheden die Syplon verricht, verdienen zichzelf terug. Door goede voorbereiding en duidelijke communicatie met uitvoerende partijen komt meerwerk niet voor. Van idee tot beheer zorgen wij voor betrouwbare, beheersbare en betaalbare gebouwen!

  • Bouw- en exploitatiekosten worden door ons lager omdat wij de juiste uitvoerende partijen kiezen en aan hun opdracht houden.
  • U betaalt alleen voor wat u krijgt. Wij bewaken dat uitvoerende partijen geen meerwerk in rekening brengen.
  • Wij houden bij het ontwerp rekening met onderhoud en beheer. En met logistieke zaken als parkeer- en laad- en losplekken.
  • Wij geven niet alleen advies maar begeleiden ook de uitvoer van uw bouwprojecten en het onderhoud en beheer van uw gebouw.
  • Wij zijn volledig onafhankelijk. Wij kiezen uitvoerende partijen die passen bij uw wensen en budget.
  • Onze klanten zijn erg trouw. Met sommigen werken wij al vanaf 1987 plezierig samen.
  • U heeft bij ons een vaste contactpersoon. Die volledig op de hoogte is van uw zaken.