Syplon nodigt u uit op de Bedrijven Contact Dagen Drenthe

Op woensdag, 18 maart 2015.

Op 14 en 15 april wordt in de TT Hall Assen voor de 26ste keer de Bedrijven Contact Dagen Drenthe gehouden. Ook dit jaar is Syplon bouwmanagement & huisvestingsadvies aanwezig.

De beurs telt dit jaar ruim 300 standhouders en presenteert een inspirerend beursprogramma. Oftewel de ideale gelegenheid om zaken te doen, nieuwe mensen en bedrijven te leren kennen en ideeën op te doen.

Onze directeur Alexander Bleker nodigt u van harte uit voor een bezoek aan onze stand (264) en informeert u graag over nieuwbouw, onderhoud & beheer, binnenklimaat en energie.

Zo heeft Syplon zich in het afgelopen jaar bezig gehouden met het uitvoeren van:

 • onderhoudsinspecties voor 200 gebouwen
 • energiediensten voor 175 gebouwen
 • onderhoudsadvies & begeleiding voor 100 gebouwen
 • renovatie-/nieuwbouwadvies & begeleiding voor 20 gebouwen
 • binnenklimaatonderzoek & -verbetering voor 6 gebouwen

De stand vindt u aan het buitenpad nabij het standhoudersrestaurant.

Gratis toegangskaarten kunt u downloaden via de onderstaande link.

http://www.bcdd.nl/relatiekaart/2115/Syplon_bv

Graag tot ziens op 14 of 15 april 2015!

Openingstijden
Dinsdag 14 april van 14.00 - 22.00 uur
Woensdag 15 april van 12.00 - 22.00 uur

Bezoekadres
TT Hall Assen
De Haar 11 Assen

Brandweer in Drenthe voorzien van Syplon meerjaren onderhoudsplannen.

Op donderdag, 23 oktober 2014.

Met de meerjaren onderhoudsplannen heeft onze opdrachtgever de Veiligheidsregio Drenthe (VRD) voor alle acht brandweerlocaties in de provincie Drenthe, inzicht gekregen in de onderhoudskosten op lange termijn. Tevens is het contractonderhoud, correctief (dagelijks) onderhoud, planmatig regulier onderhoud en vervangingsinvesteringen inzichtelijk gemaakt.

Klik hier voor meer informatie

Bezoek Syplon tijdens de Noordelijke Promotiedagen

Op maandag, 13 oktober 2014.

Op 5 en 6 november is Syplon aanwezig op de Noordelijke Promotiedagen in Groningen. Deze beurs is een netwerk van bedrijven uit de noordelijke provincies, actief in allerlei verschillende vakgebieden. Met 550 deelnemers en 25.000 bezoekers behoort de Promotiedagen tot de grootste zakelijke evenementen van Nederland.

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze gezamenlijke stand van de VBNO (nr. 6200) waar wij graag met u van gedachten wisselen over nieuwbouw, onderhoud, beheer en energie. U kunt tevens kennis maken met de andere bedrijfstakken die verzameld zijn in de stand. Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.

Middels onderstaande link kunt u uw gratis bezoekerskaart aanvragen.

Nieuwbouw Aldi Assen is gestart

Op maandag, 14 juli 2014.

Aan de Groningerstraat in Assen is in 2003 het eerste Aldi-filiaal in Nederland volledig volgens het Duitse concept gebouwd. Nu 10 jaren later zal het pand alweer worden gesloopt, om plaats te maken voor het eerste Aldi-filiaal in het noorden van Nederland gebouwd volgens het Neu Konzept. (Lees hier meer over dit project)

Tijdelijke filiaal:
Gedurende de bouwperiode kunnen bezoekers hun boodschappen doen bij het tijdelijke Aldi filiaal dat gevestigd is in het voormalige Formido gebouw.

  

Twee nieuw Aldi filialen openen hun deuren

Op maandag, 14 juli 2014.

Sinds 2002 is Syplon voor Aldi Drachten B.V. een vaste partij voor het afbouwen van winkelinrichtingen in het noorden van Nederland. Afgelopen weken is hard gewerkt aan twee nieuwe Aldi filialen die vorige week beide officieel zijn geopend:

Aldi Veendam:

Aldi Zuidhorn:

Tien lokalen opgeleverd in één week

Op dinsdag, 10 juni 2014.

In de meivakantie zijn tien lokalen van de Dom Helder Camaraschool in Groningen volgens het ‘Fris & Duurzaam’ concept voorzien van een beter binnenklimaat. Het geheel is gerealiseerd door het toepassen van het Scholenconcept van Klimaatgroep Holland en het plaatsen van LED-verlichting van ReLighted. Door deze maatregelen is niet alleen het comfort in het gebouw verbeterd, maar zullen ook de prestaties van de leerlingen verbeteren.

Lees hier meer over het project ‘Fris & Duurzaam’.

 

Bezoek Syplon op de Bedrijven Contact Dagen Drenthe

Op woensdag, 26 maart 2014.

Op 8 en 9 april 2014 vindt de 25ste editie van het grootste zakelijke netwerkevenement van Drenthe plaats in de TT Hall Assen: De Bedrijven Contact Dagen Drenthe.

Al 25 jaar is deze beurs hét platform waar bedrijfsleven, instellingen en overheden uit heel Drenthe en omstreken elkaar ontmoeten. U treft hier jaarlijks meer dan 300 standhouders en bijna 10.000 zakelijke bezoekers in twee dagen.

Syplon is tijdens de beurs aanwezig op de netwerkstand van BNI. Maar liefst 33 leden uit verschillende noordelijke regio’s van het business netwerk versterken elkaar in hun werkzaamheden, diensten en contacten.

Wij nodigen u met veel genoegen uit voor een bezoek aan onze stand (nr.317). Op dinsdag 8 april is de beurs geopend van 14.00-22.00 uur en op woensdag 9 april van 12.00-22.00 uur. Gratis toegangskaarten kunt u bestellen via info@syplon.nl of rechtstreeks downloaden op www.bcdd.nl

Wij begroeten u graag op één van beide dagen!

  

Gemeente Aa en Hunze besteedt zonnepaneelinstallatie aan

Op maandag, 17 maart 2014.

In het kader van Duurzaam Aa en Hunze heeft de gemeente besloten om te gaan investeren in zonnepaneelinstallaties op 5 gemeentelijke gebouwen. Voor de voorbereiding, inkoopbegeleiding en uitvoering heeft de gemeente aan Syplon gevraagd dit traject te begeleiden.

Opdrachtgever: Gemeente Aa en Hunze.

 

Met Syplon bent u goedkoper uit

De werkzaamheden die Syplon verricht, verdienen zichzelf terug. Door goede voorbereiding en duidelijke communicatie met uitvoerende partijen komt meerwerk niet voor. Van idee tot beheer zorgen wij voor betrouwbare, beheersbare en betaalbare gebouwen!

 • Bouw- en exploitatiekosten worden door ons lager omdat wij de juiste uitvoerende partijen kiezen en aan hun opdracht houden.
 • U betaalt alleen voor wat u krijgt. Wij bewaken dat uitvoerende partijen geen meerwerk in rekening brengen.
 • Wij houden bij het ontwerp rekening met onderhoud en beheer. En met logistieke zaken als parkeer- en laad- en losplekken.
 • Wij geven niet alleen advies maar begeleiden ook de uitvoer van uw bouwprojecten en het onderhoud en beheer van uw gebouw.
 • Wij zijn volledig onafhankelijk. Wij kiezen uitvoerende partijen die passen bij uw wensen en budget.
 • Onze klanten zijn erg trouw. Met sommigen werken wij al vanaf 1987 plezierig samen.
 • U heeft bij ons een vaste contactpersoon. Die volledig op de hoogte is van uw zaken.