Bouwadvies voor zorg- en wooninstellingen

Moet het gebouw waarin uw appartement is gehuisvest worden gemoderniseerd? Wilt u als Vereniging van Eigenaren minder betalen aan onderhoud? Of heeft uw zorginstelling een geheel nieuw gebouw nodig?

Syplon geeft u een goed te onderhouden gebouw dat precies is afgestemd op uw bewoners en cliënten. Altijd binnen een realistisch, van tevoren afgesproken budget én altijd snel en efficiënt. Tevens zorgen wij ervoor dat u niet onnodig veel geld betaalt aan uw energieleverancier en gebouwgebonden contracten.

Uw gebouw praktisch en onderhoudsarm

Syplon heeft veel ervaring met wooncomplexen en zorginstellingen. Wij adviseren u als eigenaar of Vereniging van Eigenaren (VvE) op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud, contract- en energiebeheer. Wij zijn volledig onafhankelijk en kunnen u daarom optimaal voorzien van een objectief en praktisch onderhoudsadvies. Met als resultaat een beheersbaar, betrouwbaar en vooral betaalbaar gebouw.

Klik op onze expertises voor woon- en zorgcomplexen

Wilt u meer weten wat Syplon voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.

 

Met Syplon bent u goedkoper uit

De werkzaamheden die Syplon verricht, verdienen zichzelf terug. Door goede voorbereiding en duidelijke communicatie met uitvoerende partijen komt meerwerk niet voor. Van idee tot beheer zorgen wij voor betrouwbare, beheersbare en betaalbare gebouwen!

  • Bouw- en exploitatiekosten worden door ons lager omdat wij de juiste uitvoerende partijen kiezen en aan hun opdracht houden.
  • U betaalt alleen voor wat u krijgt. Wij bewaken dat uitvoerende partijen geen meerwerk in rekening brengen.
  • Wij houden bij het ontwerp rekening met onderhoud en beheer. En met logistieke zaken als parkeer- en laad- en losplekken.
  • Wij geven niet alleen advies maar begeleiden ook de uitvoer van uw bouwprojecten en het onderhoud en beheer van uw gebouw.
  • Wij zijn volledig onafhankelijk. Wij kiezen uitvoerende partijen die passen bij uw wensen en budget.
  • Onze klanten zijn erg trouw. Met sommigen werken wij al vanaf 1987 plezierig samen.
  • U heeft bij ons een vaste contactpersoon. Die volledig op de hoogte is van uw zaken.