Bouw en verbouwing winkel

De winkel uitbreiden of uw zaak compleet anders inrichten? Of juist een geheel nieuwe winkel laten bouwen? Syplon adviseert en begeleidt u met als resultaat een winkel volledig naar uw wens, binnen een realistisch en van te voren afgesproken budget én planning.

Syplon heeft al vele winkeleigenaren geholpen met bouwadvies, nieuw- en verbouwprojecten, onderhoud, energie- en contractbeheer. Door de jarenlange ervaring van onze projectleiders kunnen zij u ontzorgen tijdens het gehele proces van idee tot oplevering.

Verbouwing winkel: u blijft open!

Een ondernemer moet leven van zijn winkel. Daarom is het bij een verbouwing noodzakelijk dat de winkel zoveel mogelijk open blijft. Daar zorgt Syplon voor. Bijvoorbeeld door de winkel telkens op te delen in een winkel- en een verbouwgedeelte of een tijdelijke locatie inrichten. Alleen door een strakke planning, goede communicatie en duidelijke afspraken is deze manier van bouwen mogelijk.

Klik op onze expertises voor winkelgebouwen:

Wilt u meer weten wat Syplon voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.

Met Syplon bent u goedkoper uit

De werkzaamheden die Syplon verricht, verdienen zichzelf terug. Door goede voorbereiding en duidelijke communicatie met uitvoerende partijen komt meerwerk niet voor. Van idee tot beheer zorgen wij voor betrouwbare, beheersbare en betaalbare gebouwen!

  • Bouw- en exploitatiekosten worden door ons lager omdat wij de juiste uitvoerende partijen kiezen en aan hun opdracht houden.
  • U betaalt alleen voor wat u krijgt. Wij bewaken dat uitvoerende partijen geen meerwerk in rekening brengen.
  • Wij houden bij het ontwerp rekening met onderhoud en beheer. En met logistieke zaken als parkeer- en laad- en losplekken.
  • Wij geven niet alleen advies maar begeleiden ook de uitvoer van uw bouwprojecten en het onderhoud en beheer van uw gebouw.
  • Wij zijn volledig onafhankelijk. Wij kiezen uitvoerende partijen die passen bij uw wensen en budget.
  • Onze klanten zijn erg trouw. Met sommigen werken wij al vanaf 1987 plezierig samen.
  • U heeft bij ons een vaste contactpersoon. Die volledig op de hoogte is van uw zaken.