Gemeentelijke gebouwen; beheersbaar, betrouwbaar, betaalbaar!

Voor het opstellen van begrotingen van openbare gebouwen is het belangrijk om de onderhoudskosten voor de komende tien jaren inzichtelijk te hebben. Diverse gemeentes in de provincie Groningen, Friesland en Drenthe maken gebruik van de expertise van adviesbureau Syplon.

Door het laten opstellen van een Syplon meerjaren onderhoudsplan (mjop) heeft u inzicht in de onderhoudsactiviteiten en onderhoudskosten. Dit uitgebreide gegeven vormt de basis waar u in de toekomst voortdurend gebruik van kunt maken. Het onderhoudsplan bevat naast inzichten in de genoemde lange-termijn gegevens, tevens een checklist van uit te voeren activiteiten met begrotingsbedragen, alsmede een technisch omschrijving daarvan.

Bent u reeds in het bezit van onderhoudssoftware; onze projectleiders hebben ruime ervaring met het werken in verschillende onderhoudspakketten.

Klik op onze expertises voor openbare gebouwen:

Wilt u meer weten wat Syplon voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.

Met Syplon bent u goedkoper uit

De werkzaamheden die Syplon verricht, verdienen zichzelf terug. Door goede voorbereiding en duidelijke communicatie met uitvoerende partijen komt meerwerk niet voor. Van idee tot beheer zorgen wij voor betrouwbare, beheersbare en betaalbare gebouwen!

  • Bouw- en exploitatiekosten worden door ons lager omdat wij de juiste uitvoerende partijen kiezen en aan hun opdracht houden.
  • U betaalt alleen voor wat u krijgt. Wij bewaken dat uitvoerende partijen geen meerwerk in rekening brengen.
  • Wij houden bij het ontwerp rekening met onderhoud en beheer. En met logistieke zaken als parkeer- en laad- en losplekken.
  • Wij geven niet alleen advies maar begeleiden ook de uitvoer van uw bouwprojecten en het onderhoud en beheer van uw gebouw.
  • Wij zijn volledig onafhankelijk. Wij kiezen uitvoerende partijen die passen bij uw wensen en budget.
  • Onze klanten zijn erg trouw. Met sommigen werken wij al vanaf 1987 plezierig samen.
  • U heeft bij ons een vaste contactpersoon. Die volledig op de hoogte is van uw zaken.