Het optimale kantoor

Uw kantoor uitbreiden of anders inrichten? Bent u ontevreden over het onderhoud? Of wilt u juist een compleet nieuw pand? Syplon geeft u het bedrijfspand wat u nodig heeft en zorgt voor goed en duurzaam onderhoud. Snel en efficiënt, binnen het afgesproken budget. Verder zorgen wij dat u niet te veel betaalt aan uw energieleverancier en uw gebouwgebonden contracten.

Kantoorwerk binnen bedrijfspand gaat door

Of het nu om overheidsinstellingen of om een commerciële organisatie gaat, in kantoorpanden wordt geld verdient. Daarom zorgt bouwadviesbureau Syplon ervoor dat de werkzaamheden binnen een kantoorpand tijdens een verbouwing zoveel mogelijk door kunnen gaan. Soms moet een afdeling daarvoor tijdelijk verhuizen naar een andere afdeling. Door een strakke planning en goede communicatie zorgen wij ervoor dat uw medewerkers daar zo weinig mogelijk last van hebben.

Klik op onze expertises voor kantoorgebouwen:

Wilt u weten wat Syplon voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.

Met Syplon bent u goedkoper uit

De werkzaamheden die Syplon verricht, verdienen zichzelf terug. Door goede voorbereiding en duidelijke communicatie met uitvoerende partijen komt meerwerk niet voor. Van idee tot beheer zorgen wij voor betrouwbare, beheersbare en betaalbare gebouwen!

  • Bouw- en exploitatiekosten worden door ons lager omdat wij de juiste uitvoerende partijen kiezen en aan hun opdracht houden.
  • U betaalt alleen voor wat u krijgt. Wij bewaken dat uitvoerende partijen geen meerwerk in rekening brengen.
  • Wij houden bij het ontwerp rekening met onderhoud en beheer. En met logistieke zaken als parkeer- en laad- en losplekken.
  • Wij geven niet alleen advies maar begeleiden ook de uitvoer van uw bouwprojecten en het onderhoud en beheer van uw gebouw.
  • Wij zijn volledig onafhankelijk. Wij kiezen uitvoerende partijen die passen bij uw wensen en budget.
  • Onze klanten zijn erg trouw. Met sommigen werken wij al vanaf 1987 plezierig samen.
  • U heeft bij ons een vaste contactpersoon. Die volledig op de hoogte is van uw zaken.