Bouwkundig Tekenaar / Modelleur utiliteit

–   solliciteer gelijk of kom eerst kennismaken  –

Voor onze afdeling Projecten zijn wij op zoek naar een zelfstandig, proactief denkend bouwkundige collega. Werk jij op dit moment als tekenaar of modelleur in een (bouw)technische organisatie? En ben je op zoek naar een uitdagende en gevarieerde functie bij een leuke organisatie met veel vrijheid en ontwikkelmogelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De uitdaging bij Syplon

Jij werkt zelfstandig maar ook nauw samen met collega projectcoördinatoren en -leiders. Jij krijgt te maken met zeer afwisselende werkzaamheden in uiteenlopende projecten en gebouwen; van fietsenstalling tot hoogstaande hightech gebouwen. De belangrijkste taken zijn het vervaardigen van bouwkundige tekeningen, werk- en detailtekeningen, plattegrondtekeningen en vluchtplannen. Jij bent betrokken bij alle fases van het bouwproces en bezoekt regelmatig projecten.

De belangrijkste taken zijn naast het 2D tekenen het zorgen voor modelleren van tekeningen in 3D. Het ontwikkelen en implementeren van een 3D-tekenpakket en andere nieuwe innovaties op tekengebied behoren ook tot jouw takenpakket. Tevens ga jij gebouwen inmeten conform NEN 2580 en hoeveelheden bepalen ten behoeve van meerjaren onderhoudsplannen (MJOP’s).

Het ideaalprofiel

Onze nieuwe collega heeft een afgeronde mbo/hbo-opleiding Bouwkunde/Built Environment of een gelijkwaardig niveau, daarnaast:

  • Heb je ervaring met Revit en AutoCAD.
  • Beschik je over het vermogen om het gehele bouwproces te overzien en op basis van ervaring en inzicht keuzes te maken.
  • Beschik je over een proactieve houding; signaleren van knelpunten en aandragen van oplossingen is voor jou geen probleem.
  • Ben je flexibel en stressbestendig; geen dag is hetzelfde waardoor je makkelijk moet kunnen schakelen.
  • Ben je gestructureerd, nauwkeurig en gericht op kwaliteit.
  • Kun je goed zelfstandig werken, maar ben je ook een teamplayer; ‘Alleen ben je sneller, maar samen kom je verder’.
  • Heb je kennis van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
  • En ben je op korte termijn beschikbaar en in het bezit van een rijbewijs B.

Wat biedt Syplon?

Syplon biedt een moderne, duurzame en uitdagende werkomgeving met zeer diverse en interessante projecten én opdrachtgevers in het noorden van Nederland. Als nieuwe collega kom je in een ervaren, gezellig en enthousiast team terecht.

Naast goede arbeidsvoorwaarden conform cao Architectenbureaus en een winstdelingsregeling, behoren een telefoon en laptop van de zaak tot de mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich kan blijven ontwikkelen (zowel persoonlijk als vakinhoudelijk). Wij hebben hiervoor speciaal de Syplon Academy ontwikkeld. Doorgroei wordt gefaciliteerd maar jij bent zelf degene die dat bepaalt.

  NEN2580  

Interesse in een carrière bij Syplon?

 

DIRECT SOLLICITEREN?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw cv en motivatie! Stuur deze naar c.bleker@syplon.nl

 

EERST KENNISMAKEN EN DAN PAS SOLLICITEREN?

Wil je eerst even de sfeer proeven en ons nieuwe kantoor bekijken, maak dan een afspraak om geheel vrijblijvend langs te komen.

Of kom langs op de INLOOP voor sollicitanten, deze is iedere eerste donderdag van de maand van 16:00 – 18:30 uur. Om zo kennis te maken met medewerkers die de functie nu al uitvoeren en met jouw mogelijke coach en leidinggevende. Om zo alle vragen te kunnen stellen die je maar wilt en je te laten inspireren. Zodat je later kan besluiten of je daadwerkelijk wilt gaan solliciteren.

Neem contact op met c.bleker@syplon.nl om een afspraak in te plannen of je aan te melden voor de INLOOP.

 

EERST TELEFONISCH CONTACT?

Wil je eerst meer te weten komen over de functie? Bel 050 – 5735672 of laat hier jouw telefoonnummer achter en dan bellen wij jou binnen 24 uur.

 

 

Syplon b.v. bouwmanagement & huisvestingsadvies in Groningen is een zelfstandig en groeiend adviesbureau met zeventien medewerkers.

Sinds 1987 adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van beheer & onderhoud, coördinatie & begeleiding van bouwprojecten, opstellen van MJOP’s (meerjaren onderhoudsplannen), huisvestingsplannen en energie & duurzaamheid.

Onze opdrachtgevers zijn onderwijsinstellingen, overheid, retail, woon- en zorgorganisaties, vastgoed, industrie en MKB-bedrijven.

Syplon heeft een platte organisatiestructuur, werkt met korte lijnen en zeer betrokken medewerkers. De kracht en basis voor verdere groei zit in de combinatie van vakkennis, samenwerking, gedrevenheid en een pragmatische werkwijze. Onze belangrijkste bedrijfscompetenties zijn: kwaliteitsgericht, organisatievermogen en samenwerken.

Word jij onze nieuwe collega?